steun ons

Steun onze stichting

eenmalige donatie

November 25, 2022

Mountainbike parcours Broekpolder is een mountainbike cleaner rijker

Het was Arnoud Proos, wethouder sport van de gemeente Vlaardingen, die afgelopen zaterdag de moutainbike cleanier officieel in gebruik mocht nemen. Met deze extra voorziening kunnen mountainbikers, die gebruik maken van de mooie route in de Broekpolder, hun fiets snel en gemakkelijk schoonspuiten. De moutainbike cleaner is gerealiseerd met een bijdrage van het Vlaardings Sportakkoord.

Deze ochtend stond ook in het teken van een kennismaking tussen de Stichting Mountainbike Broekpolder en de wethouder. De sportieve meerwaarde van het parcours voor de inwoners van Vlaardingen en de regio werd toegelicht door een bestuurslid van de stichting. Het mountainbike parcours wordt door gebruikers hoog gewaardeerd op de landelijke ranking. Er was ook aandacht voor de vrijwilligers van de stichting die het parcours onderhouden, waardoor de route optimaal en veilig blijft voor de fietsers.

Naast een officieel gedeelte kon een sportief element natuurlijk niet ontbreken. Met een heerlijk winterzonnetje als decor reed de wethouder samen met bestuursleden, sponsoren en wat enthousiaste mountainbikers een rondje over de route. Daarna konden de fietsen schoon worden gespoten en was er een warm drankje in de Polderpoort.

Wilt u meer weten over de mountainbike route in de Broekpolder? Kijk dan op de website van de stichting www.mtbvlaardingen.nl


meer nieuws

oudere berichten

#mtb #mountainbike

Mountainbike cleaner

Lezen
#onderhoud

Onderhoudsdag 24 juli

Lezen
#sponsoring

Ondernemingsvereniging Broekpolder steunt SMB

Lezen
#sanering

Sanering Broekpolder: gevolgen mountainbikeroute

Lezen
#parcoursverbetering

Nieuwe 'Homerun' trail open

Lezen
#Onderhoudsdag

Onderhoudsdag 6 maart

Lezen
#parcoursverbetering

Aanleg nieuwe lus

Lezen
#onderhoudsdag

Onderhoudsdag 16 januari

Lezen
#Algemeen

Trail conditie in de winter periode

Lezen
#Onderhoud

Renovatie qualifier Bikepark Zuid

Lezen